Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ändå



någonstans
mellan april & blygdläpparna

smakar hon sandslott


& nu vill inte solen vakna upp
i mitt akvarium igen




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-17 19:10



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
gott detta, koncentrat, nerv

i min läsning hoppar jag
gärna dessa "&"

ordet "och" finns i det
svenska språket

använder man det blir inte
texten mindre modern

vid endast två tillfällen känns
tecknet "&" relevant;

gin&tonic och kalle&hans vänner
2009-05-03

  Johan Bergstjärna VIP
hmmmm....
2009-04-19

  stella
Mycket intelligent!
2009-04-18

  ramsesII
underfundigt och läsvärt.../
2009-04-18

  Mr Lindemann VIP
Ack, ett akvarium på strövtåg så
ett sådant dära som när blygdläppar som talar till en

i stillhet och i skri
skall de så förbli
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling