Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skevt

 

det fanns från början en liten
knappt märkbar
skevhet i systemet

men den goda viljan hade vi
och uppsåtet var renaste guld

det är lätt att vara efterklok 
- vi borde ha synkat klockorna 
innan vi började

för vi haltar i otakt
dit vägen bär oss

men vi har vant oss nu

tror jag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-04-17 20:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"men den goda viljan hade vi
och uppsåtet var renaste guld"

Den goda viljan räcker långt men
blir man nöjd eller nöjer man sig bara,
och i så fall, är det så bara eller är det något
att värdesätta och uppskatta....man vill ju
ha det bästa...men finns det annat som är bra
och räcker det då??

dina ord väcker tankar...om de val man har
och vad man gör med dem...
2009-04-18

  Lili Samuelsson VIP
enkelt och himla snyggt
tänk vad man borde ibland och att viljan är god betyder inte att det blir bra, tycker om det här
2009-04-17

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt ger många tankar om efterklokheten på vägen.

Eva
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger