Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man måste få ur sig det


Äcklas

Rakt, långt och smalt.

Kantigt, vasst och hårt.

Torrt, sträft och kalt.

Klurigt, långsökt och svårt.

Fyller inga hål!

Evig sarkasm


Ger i fråm mig ett vrål!


Äcklas av det, vill skrika och slå

BANKA GUL OCH BLÅ




Övriga genrer av Maria Lauenstein
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-17 23:19



Bookmark and Share


    meja
Den som slår; känner sig stärk, för en liten,liten stund. Den som har blivit slagen;- om och om igen, blir en sådan som slår, eller kanske blir hon vis;- Kanske blir hon stärk i sitt psyke, tycker om sig själv, därför att hon inte vil att andra skall förnedra henne?

Det Tar tid, men människans psyke är stärkt!

P.s Undrar hur valar tänkar? Är de kanske klokara än oss?

Kram.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein