Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Music king

Det var du i solljuset

du gjorde spår i sommar gruset


Det räckte med en blick
och alla vi kärleken fick


En beröring många önskade att få
men det var svårt att nå


Vi som vågar se in the real life
bryter upp löngerna whit a knife


Med ett leende som ditt
kunde själar helas
och återgå till livet sitt
sedan vackra toner spelas

Believe or believe not BUT
inside your heart is hot

Dance like a king
make me happy and humans sing


LONG LIVE MICHAEL THE KING




Fri vers (Fri form) av Maria Lauenstein
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein