Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

40 000 år

Innan dina föräldrar möttes,
då fanns du inte, då var du död.
För 40 000 år sedan,
då fanns du inte, då var du död.

För 40 000 år sedan, då fanns det människor.
Nu är dom alla döda, sedan länge döda.
Dom är döda nu,
precis som du var död då.
Dom är döda nu,
precis som du kommer att vara död om 40 000 år.

Alla har vi varit döda, alla ska vi dö.
På Jorden är vi alla yterst små.
I tiden lever vi alla ett kort ögonblick.

Lev här.
Lev nu.
Lev här och nu.




Fri vers av Svante
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-09-16 19:34



Bookmark and Share


  MaFilda
oj..jag som så lätt får dödsångest. Hemsk dikt.
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante