Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För

För en dag levde jag ett liv, utan lust.
För en timme levde jag ett liv, utan värme.
För en minut levde jag ett liv, utan skuld.
För varje sekund vill jag inte leva, ångrar allt jag har gjort, allt jag kommer göra.




Fri vers av Lelle Lind
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 00:04



Bookmark and Share


  jagblundar
du skriver bra!
men det vet du redan^^
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind