Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång IV



Varje gång
Jag ser in i dina ögon
Så inser jag hur mycket jag känner dej
Hur mycket jag känner för dej

Hur mycket jag har kvar att lära känna
Och undrar om jag kan känna mer, för dej




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2009-04-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO