Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåreväxt



Hennes tårar
Vattnade blommorna vid stenen

Saknaden gav så vatten åt blommornas rötter
Inga blommor kan vara vackrare

Än de som fuktas av hjärtats kärlek
Och innerliga saknad




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text!
2009-04-19

  JessicaB
Vackert skrivit!
2009-04-19

  anits VIP
Underbart vackert
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO