Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyxfodrad



Du lockade mej
Med ditt lyxfodral
Men när du öppnade dej

Så föll jag för ditt inre
De som doldes bakom de vackra ytorna
Hade en djupare skönhet….




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-18 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO