Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fear Factory - Bound for Forgiveness (A Therapy for Pain)




Smärtterapi Förlåtelsens Väg (Fear Factory)

~*~

Jag välkomnar döden med öppna armar
Hennes mjuka andedräkt och enkelhet charmar
Går igenom minnena där
Tar min hand så att jag ser och lär

Kämpade så hårt
Kämpade så hårt

Ekon av en Oskyldig Tid
Är mina tankar i ett separat liv

Kämpade så hårt
Kämpade så hårt
Kämpade så hårt
Kämpade så hårt

Då vi sen når vårt mål slutligen
Släpper hon sakta taget om min hand
Vandrar in i ljusets riken
Döden denna kväll drabbar ingen

Kämpade så hårt
Kämpade så hårt
Kämpade så hårt
Kämpade så hårt

(Fear Factory från Demanufacture 1995)

LPWJ svensk version 18/04/09




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 496 gånger
Publicerad 2009-04-18 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP