" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tool - The Pot "Jones confirmed that the title of "The Pot" was a reference to an idiomatic term for hypocrisy (i.e., the "pot calling the kettle black")."




Brasset (Tool)

~¤~

Vem är du att vifta med ditt finger?
Din skalle måste ha varit helt borta
Ögonhålan simmar djupt i leriga vatten
Du väckte praktiskt taget de levande döda

Tar din kudde för att snorta i vaggan
Bränner sedan ner alla bevisen
Korthus gjort av trälådor och glas så
Kasta nu inte runt den där stenen

Du måste ha varit hög
Du måste ha varit hög
Du måste ha varit

Foten i käften och huvudet upp ditt rövhål
Så va' var'e du sa nu igen?
Svårt att dansa runt det den här gången
tills du drar ut det min vän. grabben,

Du måste ha varit så hög
Du måste ha varit så hög

Stjäl, låna, namedrop, spara ditt skumma inflytande
Kängurudomaren ska bara hänga juryn med de oskyldiga sen

Nu gråter du i krokodiltårars nyanser av indigo
(Måste fått) limejuice i ditt öga, öga
Då du pissade över hela min svarta kittel.

Du måste ha varit hög hög
Du måste ha varit hög hög

Vem är du att vifta med ditt finger?
Så full av skit
Med ögon som pingisbollar i lerigt vatten
Jävla fuckin' hycklare

Lögnare, lagens man, spegel, visa mig. Vari ligger skillnaden?
Kängurudomaren ska bara hänga de skyldiga med de oskyldiga sen.

Nu gråter du i krokodiltårars nyanser av indigo
(Måste fått) limejuice i ditt öga, öga
Då du pissade över hela min svarta kittel.

Du måste ha varit...

Så vem är du att vifta med ditt finger?
Vem är du att vifta med dina feta fingrar mot mig?
Din skalle måste ha varit helt borta

Gråter i nyanser av indigo
Tårar fällda utan orsak
Gråter i nyanser av indigo

Lögnare, lagens man - spegel, för dig vari ligger skillnaden?
Kängurudomaren är stenad. Han är lika skyldig som staten.

Nu gråter du i krokodiltårars nyanser av indigo
(Måste fått) limejuice i ditt öga, öga
Nu då du pissat över hela min svarta kittel.

Du måste ha varit
Hög
Hög
Hög
Hög

Ögonglober i djupa mörka leriga vatten
Dina bollar i djupa mörka leriga vatten
Ganja? P-lease!
Din skalle måste ha varit helt borta


(Tool från 10,000 Days 2006)

LPWJ svensk version 18/04/09

Calins Visbok
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=3550

Tool - The Pot LIVE 2006
http://www.youtube.com/watch?v=DijL5bogUv8




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 677 gånger
Publicerad 2009-04-18 09:13



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
TOOL är guld! snyggt!
2009-04-18

    Calin
Där satt den som handen i ...;)
En av de bästa och största översatt av den bästa.
Vrålar av beundran.. som vanligt då..;)
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP