Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtär, förstör och återskapar

Det bränner.
En slukande eld som sträcker sig efter allt i dess väg, förtär och förstör.
Hetta, intensiv och oundviklig.
En smärta som trevar sig in i ben och märg och sakta suger ur kraften.
Lämnar sitt offer, lelöst, utan kraft, utan ork.

Kvar finns endast aska, ett blott minne av vad som fanns där innan.
Men efter elden, förstörelsen och tortyren så kommer livet.
Livet, hoppet och försöket att återställa allt som förut.
Men skadan är redan skedd, minnena sveddar fortfarande de drabbades minnen.
Men än en gång frodar livet i deras hjärtan, en andra chans, en kamp som fortsätter.




Fri vers av FridaF
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-18 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF