Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar om dessa pedofiler anar vad de ställer till i hela övriga världen, då funderar man faktiskt på dödsstraff...


Familjekärlek


Min dotter är vuxen
Hon sätter sej i knät på mej
Ibland som när hon var liten
Det stör mej oerhört att det i dagens läge
Känns anklagande
Som upplagt för missförstånd
”För att världen är sjuk”

Vår kärlek är fantastisk
Och den är helt utan sjukligheter
Varför är världen så jävla sjuk
Jävla svin som skapat dessa perversa
Associationer….




Fri vers av LassO
Läst 344 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är väl UNDERBART med sådan kärlek mellan far och dotter...skit i eventuella missförstånd...kanske lättare sagt än gjort " i dessa tider "...men fortsätt du att ta tillvara familjekärleken, för DU vet ju i ditt hjärta att den är sann och ren - och det är väl det viktigaste ändå?
2009-04-23

    ej medlem längre
Öva dig på att
skita i
vad andra tycker
det är din
och din dotters
kärlek
som betyder något
inget annat!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO