Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husvagnen


Han kom rännande
Och skulle ”tala med sin fru”
Sa han
Fortfarande full..
Fortfarande ful

Nedu jävul blev svaret
Hon kom hem inatt med alla barna
Så du får fan sitta i husvagnen idag och nyktra till
Och jävlar om du funderar på att gå ut
Då slår jag ihjäl dej, sa Backis

Hela dan satt den svinaktiga typ
Som var hans måg
I hettan i husvagnen, bakfull
Och nyktrade till
Inte lätt att se sin dotter misshandlas av en idiot
Och inte ”få reagera”

Det hade liksom varit på gång några ggr
Men hade stoppats av dottern varje gång
Den här gången tog mamman iväg sin dotter
Medans skitstöveln fick sitta i en sommarhet husvagn
Hela dan utan vatten men bakfull
Hehehe va jag njöt sa Backis…




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO