Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silikon


Silikon
i alla ära,
men kanske
ganska
tungt att bära?

och ingen kommer
riktigt nära




Övriga genrer av Hondjuret
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 18:16



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Haha... Bra och fyndigt.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret