Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation...


I stillhetens kärna

Skogsbrynets porlande grind
solen kisar bland grenar
Stillhetens kärna, en vind
våren ler och förenar

I stunden växer en värld
där kärlek tar ljus i hand
Rikedom oändligt värd
en oas oss mitt ibland

Bland lav och gudfruktig jord
njuter frihetens rus
Av spirande livslust gjord
helar mig varandets brus




Fri vers av hawkeye
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye