Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga


De var storm

Inte ute




Men inne


Du var där


Jag var där

I stormens öga



Är allt….


Tyst



Stilla




Där i stormens mitt

Tog vi varann


Inte kroppsligt

Inte ens verbalt







Men visuellt



Din blickar var

Mer än kroppslig kärlek

Dina blickar bjöd mej din nakna människa

Jag blottade allt inom mej för dej


Vi såg på varann

Vi såg, i varann




När du slutligen reste du dej

Så smekte du min kind

Så kysste jag din hand

Det var vår enda kroppskontakt

Och där stod vi

Medvetna om vår omöjliga situation




Men båda visste vi att detta kanske var våra livs

Mest erotiska ögonblick

Och våra livs mest kärleksfulla

Relation…..







Aldrig kommer jag att glömma

Aldrig tror jag du glömmer heller…



En dag


Eller


En natt

Eller

En morgon

Ringer du på min dörr

Eller jag på din….




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-04-19 00:08



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vackert skrivet, och säkert igenkännbart för många...
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO