Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad månde bliva ?


Pikanteri !

Pikant !
Rent av Imposant !
I extrema fall, Extravagant !
T.o.m. Klärvoyant !
Avväpnande Elegant !
I porslinsbutiken, en Elefant !

Vi anlitar lite Assistans !
Ger saken en Ärlig Chans !
DET ger oss Nya Fans !
För Kärleken vi binder en Krans.......

-----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska