Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevakning


det gäller att man är med

ingenting väntar in dig


det gäller att hålla ögonen öppna

för att inte missa ögonblicket


knoppen väntar inte på att du kommer

den brister ut just precis när den är redo


missar du det får du vänta till nästa år

alternativt åka norrut en stund




Fri vers av näsan
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:56



Bookmark and Share


  annajohanna
Så sant men nyss föll en snöflinga. Jag väntar med vidöppna ögon!
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan