Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinlandet



Följ med mej till skålträsk
Där alla flaskälskare
Dunkar varandra in
Hur många % kan man få i sej
Innan man kryper hem
På Redlösa vägen…

Kanske avsomnad
Nånstans i dimmornas land
Med hjärtat i flaskhalsgropen
Så korkat
Så dumt
Vinlandet har inte hittats
Bara av ”Vicke Viking”
vid Redlösas brunn...




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2009-04-19 11:44



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
I min ungdom hände det att jag reste på blixtvisit dit. Senast jag var rejält skitfull var i Februari 1967. Man blir klokare med åren. Dummare också för den delen.
2009-04-19

  Junitvillingen
Vill verkligen inte hamna i dimmornas land av DEN anledningen i alla fall;-)
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO