Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dösinnestillstånd


Det talas om att ”dö lycklig”

Som att liksom spara för att få lyckan då

Vad hjälper det


Varför inte leva lycklig

Och dö

Ja de spelar nog ingen roll…

I vilket sinnestillstånd man är då




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:29



Bookmark and Share


  Roula O
jag håller med dig här...
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO