Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shirley Temple


Ge mej en Shirley Temple

Det enda jag tål

Om hon gjort så med

Och många fler än så

Så hade hon och de både levt

Och dött

Lyckligare




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO