Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med musen


”Ha sex med musen”

stod det på lappen

Som låg innanför dörren



Märkligt, tyckte de nygifta

De var ju traditionellt

Inte bara med musen


Men så såg de en vit mus springa

Och de jagade honom

Hittade en till


Nu började de ana

De letade hittade 5 st

Men inte nummer, 6


De blev ingen 6 den natten

De letade den 6:e musen

Men den, fanns inte….




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-04-19 17:43



Bookmark and Share


  Roula O
haha...vilken härlig humor du har... :)
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO