Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

Det var lugnt

Men stormen kom

Röster blev till hårda vindar

Ögonen blixtrar

Men var kom det ifrån

Stormen

Skriket




Fri vers av Sayam Chortip
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 08:20



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt avslut som lämnar frågan öppen
för vem som helst att tolka som man vill
2009-04-19

  Anders P VIP
en fråga rätt ut i luften. en stark bild
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip