Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden Jag Höll

Det var varmt

Det var skönt

Elden jag höll

Var din glöd




Fri vers av Sayam Chortip
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 11:16



Bookmark and Share


  oMareld
den bästa av dina texter!

Vackra vackraste ord

korta meningar
i guld skrivna


Bra
2010-01-01

  CJ
vackert.. bravo
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sayam Chortip
Sayam Chortip