Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byt kanal


Rune T inspirerade mej lite och påminde om;
En diskussion där en man skulle översätta.
"jag är pigg och kry" som blev
"I am pig and cry"

En annan gång, i min ungdom så var man
Rätt frekvent på olika frikyrkomöten
En missionär skulle översätta från Swahili

Så började den infödde med sitt tal och
Missionären översatte inte, han sa samma sak
”BYT KANAL” skrek en man från publiken.




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2009-04-19 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO