Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kråkor är mycket större än grodor, men jämfört med oss är de mycket små. För övrigt har jag aldrig hört någon groda kväka, men kråkläten har jag hört. Och liksom grodorna saknar kråkorna också öron och svansar (fast stjärt) Alltså: Lite naturrealism till


Små kråkorna

Små kråkorna, små kråkorna är lustiga att se
små kråkorna, små kråkorna är lustiga att se

Ej öron, ej öron ej svansar hava de,
Ej öron, ej öron ej svansar hava de,

krakrakrakrakrakrakrakrakra kra kra kra kra kra!
krakrakrakrakrakrakrakrakra kra kra kra kra kra!

Så det så! Nu är ordning skapad!!




Fri vers av erkki
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki