Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dick head



His name wasnt Dick
But it should have been

Because it was the only thing
He was thinking about...




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2009-04-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO