Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odlandet, växandet


lite jord under naglarna
och
skavsår och blåsor
i själen
sträckning och träningsvärk
i hjärtat

det är livet som bygger om
i mig
det är jag som bygger om i livet
det är vi
jag och livet
mot varandra, med varandra
prövar och omprövar

och i trots mot aprilkalla nätter
planterar jag ut det förgrodda

vem ska bestämma
vad ska bestämmas
varför

jag fortsätter att gå

överlåter åt världen
att hålla ihop sig själv

och modet, det svårgripbara
märkliga
större än det visste att det var
tänker jag

och ser

att också denna frostnatt skonade
mina utplanterade
luktärter




Övriga genrer av Hans VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2009-04-19 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans VIP