Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativt omöjliga tankar


Det är någonting jag tänker på
men jag vet inte riktigt vad...
Det kryper omrking i huvudet på mig,
men jag ser liksom inte vad det är för något.
Något inom mig kräver
att jag ska skriva ner det.
Men hur?
Vad ska jag skriva,
jag kan ju inte sätta definerbara ord
på en odefinerbar tanke.
Det är som att försöka beskriva
hur något osynligt ser ut.
Relativt omöjligt.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel