Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmmmmmmmm....


Om jag vore dina läppar

Tänk om jag vore dina läppar
då skulle jag forma dem mjukt
föra dem likt en brudklänning
över varma sinnesrörelser


jag skulle säga ömma ord
och hålla dem lena

tänk dig det
att jag vore dina läppar
med söt fukt
och ord som aldrig sa farväl
utan bara välkommen


jag skulle sjunga fina sånger
och smeka fram kärlek ur dem


jag skulle vilja kyssa bort oro
och suga på goda karameller,
dricka honung med mjölk i


tänk dig att jag vore åtrå
över dina lite smala läppar
det skulle skapas lava


akta dig....

jag formar just nu dina läppar
till överaskning




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 22:19



Bookmark and Share


  blaite
grym..ja tänk om man hade kunnat vara lite som barbapappa typ..fin text om ett par läppar
2009-05-12

  C.Källner
Jojo... spänstigt behagligt och fyndigt
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*