Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud


Din nakna hud
Avslöjar
Saker i ditt liv
Saker du inte vill tala om
Avslöjar mer
Än du vill berätta

Det säger mej att inte alla
Är snälla
De säger mej att inte allt
Gått rätt till
Ärren verkar läkta
Så läkta de kan bli

Men dina ögon talar om
Att ärren i dina själ
Till viss del blöder
Ännu…
Önskar jag kunde vara den
Som fick dom att läka




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-04-20 09:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så vacker text med många stänk av vemod...
2009-04-20

  Roula O
underbart vackert skrivet...ja tänk vad ögonen kan förmedla, utan att man uttrycker sig i ord...fint!
2009-04-20

    ej medlem längre
Du har hjärtat på rätta stället...
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO