Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om varför man,egentligen,envisas......


"Sena tankar...."

Varför driver man på, egentligen ?

Går mot strömmen fast det inte lönar sig....

Stöter sig, ja, spolierar sin egen karriär ,utan prut....

Jag har ju sett "dem" mina f d SSU-kompisar,
de, som höll med mej i både "vått och torrt" : En blev kommunstyrelseordförande i Trosa, en blev sammalunda i Flen, två blev riksdagsmän......."
Avundsjuk, NEJ (!) . De fyra ovan har ju "sålt sina själar till Mammon", det har inte jag.......
Så jag trälar vidare , kanske jag får det där "Jan Myrdalspriset", postumt då, men det gör inget, mina barn får det då........
Så min "Don Quijote-Stjärna" kommer att fortsätta lysa med sitt "Skarpa och Irriterande Strålkastarsken" så länge jag bara orkar...........

M




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-04-19 23:23



Bookmark and Share


  "Dempa"
Keep up the fight!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska