Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Walker


Min vän
I din hatt
Och din uppfällda rock
Liknar du mer än nån annan
Mr Walker

Men under denna skugga av man
Finns tyvärr ingen fantomen
Kanske mer en Guran då
Utseende mässigt

Om du drack mjölk som han
Så skulle du i alla fall må bättre
Dagen efter
Hade du en hund eller varg
Att gå ut med, så skulle du må bättre
Jämt

Och du kom ihåg den gamla slogan
”Milkdrinkers are better lovers”




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-04-20 11:47



Bookmark and Share


  Lotti
det finns väl nåt som heter Johnny Walker ?
som din vän kanske anamat.........
2009-04-20

  Junitvillingen
Lättmjölk är till och med gott;-) Och att gå ut med hunden gör susen för både kropp och själ... Hoppas din vän kommer till dessa insikter;-)
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO