Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att leva

Livet handlar om relationer
och om att vara.
Om att välja,
om att våga,
om att älska,
att känna smärta ,
att uppleva.
Om att leva
här och nu.

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-19 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J