Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skylla mej själv

Skylla mej själv ?
I din rätt
att ta på
att smutsa ner

Skylla mej själv?
Så att du får rätt
att kuva
att förtrycka
att tillintetgöra

Skylla mig själv ?
Så att Du
blir befriad
från skuld

Om jag ändå bara inte
Om jag ändå bara
Om jag ändå
Om jag
Om

Om jag skyller mej själv
förhindrar det inte andra
Att vara som Du
Att vara som Jag


© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-20 00:00



Bookmark and Share


    leelee
Kloka ord! Och väldigt symboliskt med raderna som blev kortare och kortare...jag blir mindre och mindre...
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J