Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallholmen blues


Välkommen till Wallholmen
Sundsvalls största knarkkvarter
Med en styrande som ingen ser
Till synes rena tokholmen

Men jävlas med alla hon kan
Den som hon inte gillar så lätt försvann
Hör finns utdömda hus, som hyres ut svart
Familj eller par, som knarkarkvart

Nu är de inne med Polacker
De andra får sparken och andra attacker
Man undrar om vissa får betalt
Till en springa som inte är legalt

Och svårt att slå in i kassan
Men hon är väl van, sen Hassan
Att vissa betalar in natura
Istället för avi eller faktura

Men blir hon inte matt i musa
När hon alla dessa polacker ska husa
En städkärring endast till marinoett
Skapar problem så lätt

Och kan man någon ditlura
Säger kärringen som bara kan skura
Så funkar det lindrigt och lätt
Fast inget är lagligt och rätt




Fri vers av LassO
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO