Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på den här Poesi ....


Din jävla idiot ...

Från det ena till det andra
Nu byter vi samtalsämne
Vill inte höra ett ord mer för det där var mer information än vad jag ville veta
Din jävla idiot
Vad är det som du säger
Vad är det för sjukt som du nu har gjort
Är du helt galen eller?!
Och varför säger du det här till mig
Jag är väl inte din bästa vän
Håll dig undan ifrån mig från och med nu, din jävla idiot
Jag känner inte dig längre ……

Ken Cassel
20/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-04-20 15:58



Bookmark and Share


    tramp
käkat taggtråd ?

.-)
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel