Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född kvinna

Han var född smitare.
Smet ifrån ansvar
lika bekymmerslöst
som notan.
Med ett leende
som kunde smälta berg.
Hon var född kvinna.
Övertygad att kärlek
övervinner allt
föll hon som en sten.
Han lät henne tro,
log och var borta.




Fri vers av alikavalika
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-20 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika