Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
€ DEBATT på morgonen... En politiker, fungerar som en telefonsvarare, upprepar samma goja hela tiden... mot Hagströmer...


Debatt snårighet

Politiker mot människa..

Sven Hagströmer:
”Vi har haft lägre ränta, lägre inflation
tack vare kronan”

FP politiker
”Men det är tryggare med €”

Sven Hagströmer:
”Jo men vi har haft lägre arbetslöshet med”

FP politiker
”Men det är tryggare €”

Sven Hagströmer:
”Vi har klart krisen bättre med krona än € länder”

FP politiker
”Men det är tryggare”

”Utanförskapet från € är första pris”
Enligt Hagströmer

FP politiker
”Men det är tryggare”

Så enligt FP är € tryggare, fast det är en dålig affär
Det är tryggare, fast sämre tillväxt
Det är tryggare fast krisen slagit hårdare för EU länder
Har vi råd att vara så trygga, som €URON????

Det känns otryggt med FP känns de som….




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-04-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO