Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen är slut


Nu blottar allt sin rymd,
sin verklighet
nu när dagen är slut
och den sista timmen blommar ut.
Vår frukt blir den nya dagen,
först då anar vi
att ensamheten är villig att älska.

Slutet är bara början,
vi kan berusa oss med
ögonblicken
följa det bortvända ögat
rakt in i sömnens katakomber,
drömma tillsammans
ensamhetens dröm.

Det är när vi minst anar: möjligheten
när vi beträder det omöjliga
när dagen är slut.
Då blir löftet inför det nya: att anfalla oss själva
och slita upp våra hjärtan.




Fri vers av bipolär2
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-20 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör