Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer blatte poesi dämpar’re= dämpar det Meckar = rullar joint fucked up = totalt förstörd Kefft = dåligt (om en känsla i detta fall) Kicka = röka


Dömda och vana vid det

En sne titt på mig
Och, a jag meckar en fet
Va ska du göra åt de?
Jag har sätt skit
Ja, jag dämpar’re me de
Vänner har gått i misär

Gör ont i hjärtat
När en vän går helt fucked up
En sitter inne och en annan kickar
Kefft men man rullar, flummar
Håller tummar uppåt

Men de hela svider
Att sanningen är
Att inget förändras
Oavsett vad vem man är
Ingen glömmer
De man vart och sagt

Men de e slut på allt snack
sagt och gjort
Vi vänder hela denna takt
En pakt emot oss

Vi mot staten och ..
Ja vi har lärt oss att älska hatet




Fri vers av Bellé
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-20 21:08



Bookmark and Share


  "Dempa"
en verklighets skilldring som är som en rejäl käftsmäll.

RIKTIGT BRA!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé