Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du ställer till


Jag träffade dej
Mot mitt förstånd
Men fick ett för stånd

I understand later
Så vart det under stånd…
Under tiden

Du var så go
Du gav mej bistånd

Och ett till stånd

Men torgstånd vägrade jag helt frankt

Nån XXXXX måtta för det vara




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-23 17:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här fick du till en ordlek som heter duga!!;-))) Ja du, du kan verkligen sätta myror i huvet på mig, men på nåt förunderligt vis får jag ändå alltid " ihop " dina fyndiga texter...och det är väl ett gott betyg till dig som författare,eller hur?;-)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO