Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis


NÖTT ALLT ÄR NÖTT MEN INTE SÖNDER

drömma om hamnstäder som badar i neonljus
vakna i något som inte alls liknar
hemma


drömma om att dina händer hela natten rör vid mina käkben
du har inga händer att röra vid mig med



drömma om foster som ligger iklädda sparkdräkt känna att man binds ihop med dom, sedan vilt sparkades inga pauser tillåts



drömma om hus och städer som man besökt tidigare i livet städerna raserade spräckta i krig
resa dit och inte känna igen sig platsen ändå den samma resa hem utan ett endaste minne i kroppen



låta dig ligga på huden mellan revbenen i timmar
röra vid hår som genast lossnar
avstå från beröring i några år




Fri vers av umpaa
Läst 678 gånger
Publicerad 2005-09-17 13:02



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
tung poetiskt
och starkt
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

umpaa