Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Brist på Respekt för "Överheten" är ju vida (ö)känd så det gäller att löpa linan ut......, INGET av dessa "citat" står i den "Äkta Bibeln".....


Mina "Bibelcitat !"

"Och Herren greps av Stundens Allvar, som genom ett Trollslag genomförde han EN TOTAL NEDRUSTNING AV HELA VÄRLDENS VAPENARSENALER !"


"När Gud åsåg VÄRLDENS ONDSKAS INFLYTANDE ÖVER MÄNNISKORNA grep Han in, AKTIVT, och Framkallade en SYNDAFLOD som DRÄNKTE ALLA MED SVARTA SJÄLAR OCH HJÄRTAN, de övriga UNDKOM som genom ett MIRAKEL !"

(Bara ett par exempel, jag studerar ju, som bekant, den "äkta Bibeln" och vill, med ovanstående, bara visa att det går att tala KLARSPRÅK !)
Kalla det en "modernisering" av Bibelns lite "grumliga" verbaliteter, om ni vill..

--




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 322 gånger
Publicerad 2009-04-21 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
INTRESSANT!!! BIBELN ÄR I MÅNGT OCH MYCKET EN GÅTA FÖR MIG
MVH JIMMY ÅHRMAN:
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska