Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den leende polisen

Jag vill ju bara må bra
Skrattar och är glad, är jag
Jag ler emot alla som jag möter
Men de som inte genast ler tillbaka till mig ger jag genast böter, med ett stort leende på mina läppar
Älskar det här jobbet
För det står i lagen att om någon är trevlig och snäll emot dig, och till och med ler emot dig till på köpet
Då måste du bara le tillbaka
Det kostar väl ändå inte för mycket med ett litet leende
För nu när du får betala böter kostar det dig dyrt …..
*Ler*

Ken Cassel
21/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel