Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Ockelbo fanns och finns "Skånegården" i tomten bredvid låg "lustiga huset".eftersom ingen bodde där tidvis när jag växte upp så lekte vi där.... kunde verkligen den tomten....


Gamelgårdsnostalgi


Skånegården
Den gamla fina Skånegården
Med sina vackra ornament
Och skulpurer i sten
Breda paneler
Och gröna gräsmattor

Men den är sönderbyggd
Med en vinkel som har röd
Lockpanel som vilken
70 tals skitvilla som helst
sånt kallar man väl
kulturförstöring…




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-25 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO