Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integrering eller?



I integrations tider
Så ska allt integreras
Även SVT;s nyheter

Men när svenskan är så dålig
Så ”försoning”
Låter som ”försuring”

Då har de väl ändå gått för långt
Eller?




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-04-24 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO