Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbigt nog att föda små barn sägs det...


Stackrarna




"Här i Amerika har fötts många stora
Män"
Sa svensk amerikanen

Oj sa svensken, stackars mammor….




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-25 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO