Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mutkolvarna


7 320 miljarder
så mycket beräknas korruptionen ”omsätta”
varje år

Världen över…
”Dirty money”
pengar luktar inte sägs de

”De luktar pengar”
Säger man när Iggesund
Eller Timrå passeras

Och så djävligt känns de
När man hör talas om den
Systematiska korruptionen…




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2009-04-23 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO